Με επιτυχία η ομιλία για τους εφήβους στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου η ομιλία της ψυχολόγου κ. Ιωάννας Νιακάκη, με θέμα: «Επιτυχία για την μετέπειτα εξέλιξη της ζωής των εφήβων, είναι η βελτίωση της αυτοεκτίμησης και αυτοαντίληψης τους». Η ομιλήτρια, Ψυχολόγος, Εκπαιδεύτρια και Συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια, ανέλυσε με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη μεγάλη σημασία που έχει για τους έφηβους, η στήριξη από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον, για τη μετέπειτα εξέλιξή τους.

Την ομιλήτρια προλόγισε υπέροχα ο κ. Αντώνης Μεταξάκης, δικηγόρος, ενώ την όλη εκδήλωση συντόνισε η ζωγράφος και Πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Αννα Παπαχρονάκη.

Στο δεύτερο και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, αίσθηση προκάλεσε η μουσική και το τραγούδι του κ. Μάριου Ηλιάκη, μεταπτυχιακού φοιτητή στο τμήμα μουσικών σπουδών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή και με άλλες που θα ακολουθήσουν, η Ηράκλεια Πρωτοβουλία δίνει βήμα και σε νέους επιστήμονες που δραστηριοποιούνται σε διάφορα κοινωνικά και επιστημονικά θέματα να παρουσιάζουν στο ευρύ κοινό την εργασία τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί